BO‘LAJAK TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHILARNING DIZAYNERLIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA «TIKUVCHILIK BUYUMLARINI KONSTRUKSIYALASH VA MODELLASHTIRISH» FANINING TUTGAN O‘RNI. - Abdurasulovna, Norbutayeva Dilafruz (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarning dizaynerlik kompetensiyasini rivojlantirishda «Tikuvchilik buyumlarini konstruksiyalash va modellashtirish» fanining roli va ahamiyati haqida so‘z boradi.