MAKTABGACHA TA’LIMDA INTEGRATSIYALASHGAN YONDASHUV - M.Z. , Nigmatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Integratsiyalashgan mashg‘ulotlar maktabgacha didaktika tarafdorlari orasida e’tirof etilgan. Bunday mashg‘ulotlar bolalar rivojlanishining turli muammolarini hal qiladi va turli xil faoliyat turlariga tayyorlaydi. Integratsiyalashgan mashg‘ulotlar bolaning ijodiy qobiliyatlarini ro‘yobga chiqarishga, so‘z boyligini qiziqarli, o‘ynoqi tarzda boyitishga, muloqot qobiliyatlarini, kognitiv ruvojlanish va faollikni rivojlantirishga imkon beradi.