OLIY TA’LIMDA ILMIY-INNOVATSION FAOLIYAT RIVOJLANISH MANBAI - Turabovna, Nazarova Zulayxa (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya Maqolada bugungi kunda oliy ta’lim tizimidagi islohotlar va ularning amaliy faoliyati, ilmiy –innovatsion faoliyatni rivojlantirish bo‘yicha davlat boshqaruvi tizimi haqida ma’lumotlar berilgan.