BO‘LAJAK TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHILARINING IJODIY FAOLLIGINI RIVOJLANTRISHDA KOMPAS 3D DASTURIDA LOYIHALASHDAN FOYDALANISH METODIKASI - Fazliddin o‘g‘li, Nazarbek Naxalboyev (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni ijodiy faolligini rivojlantrish maqsadida, amaliy mashg‘ulotlarni hozirgi zamonaviy fan-texnika sharoitida KOMPAS-3D dasturidan foydalanib ushbu jarayonda bo‘lajak o‘qituvchilarni dunyo qarashini, tasavvurini shakllantrishga qaratilgan va shu haqida so‘z yuritiladi,