TALABALAR LIDERLIK QOBILIYATLARINI JAMOADA NAMOYON BO‘LISHINI PSIXOLOGIK VA IJTIMOIY OMILLARI. - Amirovna, Mardiyeva Shaxnoza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalar jamoasida liderlik qobiliyatini shakllantirishda, psixologik treninglardan foydalanish batafsil tarzda yoritib berilgan. Bundan tashqari talabalar trening davomida o‘zaro ijobiy hamkorlik munosabatlarini o‘rnatish. O‘zlarini boshqaruvchanlik, liderlik qobiliyatlarini o‘yin va mashg‘ulotlar orqali yuzaga chiqarish haqida ma’lumotlar keltirilgan.