PSIXOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH. - Amirovna, Mardiyeva Shaxnoza; Maxsud o‘g‘li , Turdimurodov Shukur (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologiya fanini o‘qitishda interfaol metodlar, talabalarning o‘zlarini o‘rganish va o‘zlashtirishlariga yordam berishi juda muhimligi va insonlar psixologiyasining birgalikdagi munosabat va xarakatiga asoslangan o‘qitish usullari va psixologiya fanini o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanishning bir qator afzalliklari va foydalari, hozirgi zamonaviy texnologiyalardan foydalanish batafsil tarzda yoritib berilgan.