MAKTAB O‘QITUVCHILARNI MASOFAVIY TA’LIMDA FOYDALANGAN HOLDA MUSTAQIL TA’LIM OLISH IMKONIYATLARINI KENGAYTIRISH - Mannabov , J.T. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Ayni zamondagi kasbiy muammolarni hal qilish o‘qituvchilarning internet texnologiyalari sohasidagi kompetentligini shakillantirish bilan bevosita bog‘liqdir. Bu esa internet texnologiyalari sohasidagi bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirish va takomillashtirish asosida amalga oshirilishi mumkin.