MUAMMOGA ASOSLANGAN OʻQITISHNI TASHKIL ETISH BOSQICHLARI - Daverxoʻja ogʻli , Juraxujayev Davronxoʻja (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada muammoga asoslangan oʻqitish uslubi va uni taʻlim jarayonida qoʻllashning tavsiya etiladigan bir qator bosqichlari hamda ularning qisqacha tavsifi keltirib oʻtilgan.