MUSIQACHI SHAXSI VA FAOLIYATI XUSUSIYATLARI - Jur’atjonovna , Julmatova Saodat (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqola musiqachi shaxsi va unda mavjud xususiyatlar, musiqachining individual faoliyati va ijodiy maxsus xususiyatlari haqida bo‘lib, musiqachining ma’naviyat va ma’rifatga kuchli ta’sirini yoritishga qaratilgan.