OILA VA UNING DEMOGRAFIK TARAQQIYOTI - Jur’atjon qizi , Julmatova Dilnoza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy psixologik ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib jamiyatning barcha a’zolariga mo‘ljallangan. Oila tushunchasi, jamiyat uchun vazifasi hamda oila turlarini yoritib beradi.