PEDAGOGNING KASBIY MAHORATINI OSHIRISHDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI - G‘olib, Husanov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Pedagog bu yuksak madaniyatli mutaxassis, o‘z fanini chuqur bilishi har bir dars jarayonida o‘z mahoratini oshirib borish haqida tuxtalgan.