“TA’LIMNI RAQAMLASHTIRISH” - Xabibulloev, D.; G‘ulomov, I. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya ushbu maqolada hozirgi kundagi yangi axborot muhiti, mamlakatimizda umumiy o‘rta ta’lim va oliy ta’lim tizimida raqamlashtirish va raqamli dunyoda o‘rganishning ahamiyati, hozirgi kunda olib borilayotgan ishlar va imkoniyatlar tahlil qilingan.