BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVCHILARINI MA’NAVIY- MA’RIFIY FAOLIYATGA TAYYORLASH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Shohista, G‘aybullayeva (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqola jamiyatda, ta’lim-tarbiya jarayonida vatanparvarlik, ma;naviyatli yoshlarni tarbiyalashda musiqa o‘qituvchilarini o‘rni va vazifalarini bayon etadi.