SAVOD O‘RGATISH DARSLARIDA LUG‘AT USTIDA ISHLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Amirovna , Ergasheva Gulshoda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Mazkur maqolada o‘qituvchilarining boshlang‘ich sinf darslarini zamonaviy talablar asosida tashkil etish,lug‘at ustida ishlash og‘zaki va yozma shaklda olib borilishi haqida fikr yuritilgan.