YOSH AVLODNI SHAKLLANTIRISHDA OILA TARBIYASINING TA’SIRI - Munira , Boʻronova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaviy munosabatlar va ota-onalarning tarbiyaviy ta’siri haqida to‘xtalib o‘tilgan.