GEOMETRIYA FANI UCHUN UMUMIY USLUBIY KO‘RSATMALAR - Berdiyeva , O.B. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’limda o‘rganiladigan geometrik tushunchalar o‘qitish sistemasi haqidagi ma’lumotlar va uni o‘rganish tartibi haqida uslubiy ko‘rsatmalar maktab matematika fan o‘qituvchilari uchun ishlab chiqilgan.