ZAMONAVIY TA`LIM TIZIMIDAJISMONIY TA`LIMNI YANADA RIVOJLANTIRISH ZARURATI - Kuldashevich, Axmedov Furkat; Salaydinovich, Kulboyev Nodirjon; Abduraimovich, Qushmurodov Begzod (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi davrda jismoniy ta’lim berishning zarurati va ahamiyati yuzasidan tahliliy ilmiy ma’lumotlar berishga qaratilgan.