KOGNITIV KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH – DAVR TALABI - Abdukayumovna, Amanova Gulnoz (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqola mutaxassisning asosiy kompetensiyalaridan biri sifatida talabalarning kognitiv kompetentsiyasini rivojlantirish muammosiga bag‘ishlangan. Maqolada talabalarning kognitiv kompetentsiyasini rivojlantirish pedagogik jamoaning imkoniyatlari ochib berilgan. Talabalarning kognitiv kompetentsiyasini rivojlantirish uchun mustaqil ishning roli t a’kidlangan.