INTERACTIVE METHODS OF TEACHING ENGLISH - Marufjonovna, Aliyeva Hilola (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda yosh avlodning chet tillarini o‘rganishga qiziqishi ortib bormoqda. Shuning uchun umumta’lim maktablarida chet tilini, jumladan, ingliz tilini o‘rgatish darslarda interfaol usullardan foydalanishni taqozo etadi. Ushbu maqola umumta'lim maktablarining ingliz tili darslarida interfaol usullardan foydalangan holda darslarni tashkil etish samaralariga bag'ishlangan.