ONA TILI FANINI FANLARARO INTEGRATSIYALAB O‘QITISH USULLARI - Xudoyberdiyevna, Ahmedova Bahora (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumta’lim maktablari ona tili va adabiyot darslarini o’qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar va axborot kommunikatsiya texnalogiyalari bilan boyitish, o‘quvchilarda milliy tafakkurni shakllantirish va rivojlantirishda fanlararo integratsiyani amalga oshirishga bag’ishlanadi.