TA’LIM JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISHNING AVZALLAIKLARI - Bobirovich , Abduyev Sheroz (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Jahonda o‘quv jarayonini raqamlashtirish, taʼlimda raqamli texnologiyalardan foydalanish kun sayin ommalashib bormoqda. Аyniqsa butun dunyo uch yil davomi etgan pandemiyadan so‘ng taʼlim sohasida raqamli texnologiyalarni joriy etish, masofali taʼlim, taʼlimni boshqarish tizimlarini yanada takomillashtirish zarurligini anglab yetdi.