ONA TILINI O‘QITISH JARAYONIDA O‘QUVCHILARNI KOGNITIV FIKRLASHGA O‘RGATISH - Abdullayev , Farruh (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ona tili va adabiyot fanida o‘quvchini qanday ijodiy fikrlashga o‘rgatish va muammolarni tahlil qilishda xorijiy tajribalar haqidagi fikrlar tahlil qilingan.