ЎҚИТУВЧИЛАРДА КОГНИТИВ СИФАТЛАРНИНГ РИВОЖЛАНГАНЛИК ТАҲЛИЛИ - Амриллоевич, Ибрагимов Аъламжон (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация. Ўқитувчиларда когнитив жараёнларни фаоллаштиришга қаратилган технологияларни қўллашда, аввало, улардаги мавжуд когнитив сифатларнинг ривожланганлик даражасини аниқлаш лозим бўлади. Ушбу мақолада когнитив сифатларнинг ривожланганлигини ўрганишга доир тажриб-синов ишлари(2021)да олинган сўровнома натижалари таҳлилга тортилган.