«ОТМ ЎҚИТУВЧИСИНИНГ КАСБИЙ ФАОЛИЯТИ» ТУШУНЧАСИНИНГ МОҲИЯТИ ВА МАЗМУНИ - Ураков, Шерзод Раҳмонович (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Мақолада “олий таълим муассасалари ўқитувчисининг касбий фаолияти” тушунчасининг моҳияти олиб борилган тадқиқотлар тавсифини келтириш орқали илмий жиҳатдан тадқиқ қилинган. Шунингдек, ОТМда ўқув жараёнининг ўзига хосликлари ва бунда педагогнинг фукнционал вазифалари ёритилган.