PSIXOLOGIYADA O‘SPIRINLARNING MUSIQIY BILIM OLISH JARAYONLARI - Sodat Jur’atjon qizi, Julmatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘spirinlik yoshidagilar psixologik xususiyatlari, imkoniyatlari haqida bo‘lib, o‘tish davridagi o‘zgarishlarga nisbatan musiqani o‘rinli qo‘llay olish haqida ma’lumotlar keltirilgan.