PEDAGOGLAR MALAKASINI OSHIRISH TIZIMINI TRANFORMATSIYALASH ASOSIDA UNING NATIJADORLINI OSHIRISH METODIKASI - Pirnazar , Davronov Pirnazar Ziyatovich (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: maqolada pedagoglarning malakasini, malaka oshirish markazlarida emas, balki ular faoliyat ko‘rsatayotgan maktablarning o‘zida amalga oshirish g‘oyasi olg‘a surilgan va metodikasi bayon qilingan. Abstract: in the article, the idea of ​​implementing the training of pedagogues not in training centers, but in the schools where they operate, is presented and the methodology is described. Аннотация: в статье выдвигается идея проведения повышения квалификации педагогов не в центре повышения квалификации, а в самих школах, где работают сами преподаватели и излагается методика.