MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TASVIRIY SAN’AT MASHG‘ULOTLARI DAVOMIDA RASM CHIZISH ORQALI BOLALARDA MAYDA QO’L MOTORIKASINI RIVOJLANTIRISH - Javliyevna, Yuldasheva Yulduz (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tasviriy san’at mashg‘ulotlari davomida rasm chizish orqali bolalarda mayda qo’l motorikasini rivojlantirish bo’yicha ma’lumotlar bayon etilgan. Abstract. This article presents information on the development of fine motor skills in children through drawing during visual art classes in preschool educational institutions.