ZAMONAVIY O’QITUVCHINING DARS JARAYOIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHI - Muslima, Zaripova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy o’qituvchining dars jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanishi haqida fikrlar berilgan. Shu bilan birga o’qitish jarayonini samarali va natijali bo’ishini ta’minlashga yo’naltirilgan interfaol uslublar haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Annotation. In this article, in the course of the lesson of the modern listener: pedagogical innovation. Thoughts are given about the technology. At the same time, information about interactive methods aimed at ensuring the effective and efficient teaching process is presented.