GLOBALLASHUV JARAYONLARIDA “OMMAVIY MADANIYAT” TAHDIDLARINING OLDINI OLISH YO‘LLARI - Ergashaliyevna, Ergasheva Go‘zalxon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada “ommaviy madaniyat” tahdidlarining yoshlar ma’naviy ongiga salbiy ta’siri va uning oqibatlari haqida batafsil yoritilgan. Shuningdek, unda globallashuv jarayonlarida “ommaviy madaniyat” tahdidlarining oldini olish yo‘llari bayon qilingan.