BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MANTIQIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Mirzaxolmatovna, Xursanova Zilola (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Tafakkur boshqa psixik jarayonlardan, unda qandaydir muammoli vaziyat mavjudligini ta’kidlaydi, uni hal qilib, qaysi bir kishining hissiy tajribadan chalg‘itishi va muayyan amaliy yoki nazariy xulosalar chiqarishiga, bilim chegaralarini kengaytirishga qaror qilish xususiyatlari bilan farq qiladi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida mantiqiy tafakkurni rivojlantirishga doir tavsiyalar ishlab chiqilgan.