ИНТЕГРАЦИОН МЕЗОНЛАР АСОСИДА БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КОММУНИКАТИВ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Бахтияровна, Муратходжаева Зиёда (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
компетентликни шакллантиришнинг интерфаол технологияларини ишлаб чиқиш, интегратив таълим муҳитини яратишнинг педагогик механизмларини такомиллаштиришга алоҳида эътибор қаратилаётганлиги, шу билан бирга дунёда интегратив таълим (Blended Learning) асосида бўлажак ўқитувчиларда коммуникатив компетентликни шакллантириш масаласига доир илмий мунозаралар ва форумларни ташкил этишга алоҳида эътибор қаратилаётганлиги муаллиф томонидан ёритиб берилган.