MATEMATIKANI O’QITISHDA PARAMETRIK TENGLAMALARNI YECHISH USULLARI - Abdusalomovich, Muqumov Jamshid (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilar mustaqil ravishda parametrik misollarni yechishlari bo’yicha to’rt turdagi ya’ni chiziqli tenglama, chiziqli tenglamalar sistemasi, kvadrat tenglama hamda modul tenglamalarda parametrga bog’liq holatlar o’rganib chiqilgan.