CHIZMACHILIK DARSLARIDA O‘QUVCHILARDA TAYANCH KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI - Xasanovich, Mamatov Dilshod (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada chizmachilik darslarida umumiy o‘rta ta’lim muassasalari o‘quvchilarida tayanch kompetensiyalarni shakllantirish masalalari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, unda chizmachilik darslarida o‘quvchilarda tayanch kompetensiyalarni shakllantirish yo‘llari va ularning ahamiyati batafsil bayon qilingan.