INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANI O‘QITUVCHILARINING KASBIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Obidovich, Nishonov Akmal (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘qituvchilarda kasbiy sifatlarni shakllanishi ularni shaxs sifatlari bilan birga faoliyat talablari bilan uzviy bog‘liqligi masalalari tahlil qilingan. Shu bilan birga kasbiy sifatlarni shakllanishida individual psixologik xususiyatlarni o‘rnini baholash masalalari yoritilgan.