INTEGRATIV YONDASHUVNING MAZMUN-MOHIYATI VA UNING TAMOYILLARI - A.G‘.Suyunov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada integrativ yondashuvning mazmun-mohiyati va uning tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida integratsiyani qo‘llash nazariyasi taraqqiyoti va ilmiy pedagogik tushunchalar qayd etilgan. Аннотация. В данной статье описывается сущность интегративного подхода и его принципы. Также отмечается развитие теории интеграции в образовательном процессе и научных педагогических концепций. Abstract. This article describes the essence of the integrative approach and its principles. Also, the development of the theory of integration in the educational process and scientific pedagogical concepts are noted.