MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MEHNATGA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TAYYORLIGINING SHAKLLANISHI - Pirimovna, Bekmuradova Dilnoza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Bog‘cha yoshidagi bolalarni mehnatsevarlik ruhida tarbiyalashda ularni inoq jamoaga uyushtirish katta ahamiyatga egadir. Mehnatsevarlik ruhida tarbiyalangan bolalar xushmuomala, rostgo‘y, kamtarin va mehnatsevar bo‘lib yetishadi. Абстрактный.Очень важно организовать детей детсадовского возраста в духе трудолюбия. Дети, воспитанные в духе трудолюбия, вырастают вежливыми, честными, скромными и трудолюбивыми. Abstract.It is very important to organize kindergarten children in the spirit of hard work. Children raised in the spirit of hard work grow up polite, honest, modest and hardworking.