ORNITONIM KOMPONENTLI MAQOLLARINING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI HAQIDA - Husnidin qizi, Abdusaidova Barchinoy (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘zbek xalq maqollarining leksik-semantik tuzilishida ornitonimlarning ahamiyati, qo‘llanishidagi o‘ziga xosliklar yoritib berilgan.