BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA DARSLIKLAR BILAN ISHLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING ASOSIY OMILLARI: DARSLIKLAR BILAN ISHLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Elbek, Abdumannatov; N.M, Alibekova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining maktab darsliklaridan samarali foydalanish va shu kabi ko‘nikmalarga maksimal erishishning strategik omillari bayon etilgan bo‘lib, o‘quvchilarga amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. This article describes the strategic factors of primary school students' effective use of school textbooks and maximum achievement of such skills, and practical recommendations for students are developed.