TARIX FANI O‘QITUVCHILARINI KASBIY FAOLIYATINI OSHIRISHDA HAMKORLIK STRATEGIYALARIGA ASOSLANGAN DARSLARNI TASHKIL ETISHNING AMALIY AHAMIYATI (“1918-1939 yillarda fransiya” mavzusi misolida) - RAHMONOV KAMOL JAMOLOVICH (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
In the following erticle the methods of the organization of lessons based on the strategy of cooperationta the teachers of history in the teaching of the theme “France in 1918-1939” in the world history are presented.