INKLYUZIV TA’LIMDA FANLARNI O‘QITISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - RAXMANOVA DILFUZA UCHQUNOVNA (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada inklyuziv o‘qitish tizimining yuzaga kelish tarixi, uning jamiyat hayotida tutgan o‘rni, xorij mamlakatlari tajribasi, statistik ma’lumotlar tahlili, ta’lim tizimida o‘qitishdagi imkoniyati hamda amalga oshirish mexanizmi yuzasidan fikr yuritilgan.