Boshlang’ich sinf o’quvchilarida o‘qish ko’nikmalarini shakllantirish - Sag'dullayevna, Ro’ziyeva Rushana (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur tezisda boshlang’ich sinf o’quvchilarida o‘qish ko’nikmalarini shakllantirishga oid ilmiy-nazariy ma’lumotlar tahlili keltirilib, o`qish darslarida o`quvchilarning o`qish malakalarini shakllantirish metodikasi yoritilgan hamda tavsiyalar berilgan.