TA’LIM-TARBIYA JARAYONINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Mamadiyorovna, Turapova Gavhar (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
texnologiya, elektron muhandislik, matematika, san’at rasm, arxitektura, haykaltaroshlik, musiqa, she’riyatni tushunish.