CHIROYLI YOZUVGA O?RGATISH METODLARI - Azimov Abduraxmon Mamatovich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada “O’zbek alifbosini lotin yozuviga asoslangan holda joriy etish to‘g‘risida”gi qonun talablariga muvofiq maktabgacha ta’lim va maktablarning boshlang‘ich sinf faoliyatiga doir muammlor yoritilgan. Xulosa sifatida to‘g‘ri yozishning ahamiyati va uning omma faoliyatida tutgan o’rni alohida ta’kidlanadi. Shuningdek, yozuvning hozirgi holati va kelajakdagi rivojlanishining yozma tarixi haqida batafsil ma’lumot berilgan.