BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA SINFDAN TASHQARI O‘QISH DARSLARINING O‘RNI - Boljon Sapayeva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida kitobxonlik,kitobdan to’g’ri foydalanish olish malakalarini shakllantirishda sinfdan tashqari o’qish darslarining ahamiyati masalasi yoritib berilgan.