HOTAMITOY OBRAZINING O‘ZBEK MUMTOZ ADABIYOTI BADIYATIDA TUTGAN O‘RNI - Abdumannatova, N.A. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada saxiylik timsoli bo‘lgan Hotamitoy obrazi va uning o’zbek adabiyoti badiyatida tutgan o‘rni haqida fikr yuritiladi. Hotamitoy obrazi talmeh sifatida keltirilgan asarlar tahlilga tortilgan.