TALABALAR IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA VA BILIMLARINI KENGAYTIRISHDA MILLIY QADRIYATLARNING O‘RNI - Raxmanova Muqaddas Qaxramonovna; Mirjalilova Bargida Baxadirovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada milliy qadriyatlarni ta’lim tizimiga keng joriy etish va undan foydalanishning ahamiyati haqida so‘z boradi. Aynan, qadriyatlarni asrash, keyingi avlodlarga o‘tkazish, rivojlantirish qadimdan eng muhim umuminsoniy vazifalardan sanalib kelinishi, qadriyatlar o‘tmish va kelajakni birlashtiruvchi, bog‘lovchi mustahkam ko‘prik, bo‘g‘in ekani muallif tomonidan keng ochib berilgan.