MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA PEDAGOGNING KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Nargiza Abdumannotova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqola pedagogning ta’lim-tarbiya jarayonini tashkil etishda,uni takomillashtirishda pedagogik kommunikativlik kompetentligini ahamiyati to‘g‘risida. Shuningdek, maqolada bugungi kun pedagog kadrlarining oldiga qo‘yilgan talablar ham o‘z aksini topgan.