PEDAGOG-XODIMLARNING UZLUKSIZ O‘QISHINI TASHKIL QILISH VA UNING MUHIM JIHATLARI - Gulchexra Fayzullayeva Sharipboyevna; Voxid Turapov Mamadiyarovich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada pedagog-xodimlar faoliyatida umrbod o‘qishni tashkil qilish masalalari, uning o‘ziga xos jihatlari, o‘qituvchi uzluksiz o‘qish bilan shug‘ullanishining amaliy ahamiyati haqida fikr yuritilgan.