INTERENETDA VIRTUAL MULOQOTNING O‘SMIR PSIXOLOGIYASIGA TA’SIR ETISH MEXANIZMLARI - Elbek Dusanov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqolada kompyuter o‘yinlariga tobe o‘smirlar muammosi yuzasidan olib borilgan ilmiy tadqiqot ishlarining natijalari va kompyuter o‘yinlari oqibatida o‘smirlar xulqida paydo bo‘ladigan salbiy sifatlar va ularni oldini olish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.