TA?LIM JARAYONIGA PEDAGOG KASBIY STANDARTINI JORIY ETISHNING MUHIM JIHATLARI - J.Y.Oripov; Z.N.Ochilova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mamlakatimizda bugungi kunda kelajak ta’limini rivojlantirish bo‘yicha qator ishlar amalga oshirilib kelinmoqda. Ta’lim-tarbiya jarayoniga qaratilayotgan bunday islohotlar albatta o‘z samarasini ko‘rsatishi muqarrar. Ayniqsa ta’lim-tarbiya jarayonida pedagog xodimlar kasbiy standartini ishlab chiqish va uni amaliyotga joriy ko‘zlangan maqsadlarga erishishga zamin yaratadi